Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lubrexcel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Uleiuri sintetice si lubrifianti Anderol
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inca din 1941 Anderol a fost recunoscut ca un leader mondial in producerea uleiurilor sintetice cu puritate ridicata. In anii '50, Anderol a diversificat produsele oferind noi pasi mari in performanta si eficienta.

Prin urmare, Anderol a fost primul distribuitor de nivel mondial de uleiuri sintetice de compresor avand la derivati esterici. Anderol continua sa se axeze pe gasirea unor solutii si servicii noi de reducere a costurilor pentru clienti.

Royal Lubricants Inc. Livreaza brandul Royco la nivel mondial catre industriile de avioane militare si comerciale. ANDEROL si Royal Lubricants Inc. sunt acum o singura companie, ANDEROL Inc. S-au unit departamentele de vanzari, de promovare, tehnice si de servicii pentru clienti cu scopul de a intari eforturile de dezvoltare a noilor produse si de a furniza un raspuns mai rapid la toate cererile de produse si informatii.

La ANDEROL, cercetarea produselor si resursele tehnice sunt dedicate unei abordari atente a pietei pentru asigurarea unor solutii specifice ce pot raspund nevoilor de inalta performanta a echipamentelor la ora actuala si din viitor. Activitatea Anderol se bazeaza pe rezultatele dovedite prin folosirea unor uleiuri ce reduc costurile totale ale sistemului, maresc productivitatea si imbunatatesc siguranta.

Pentru marirea performantelor echipamentelor dumneavoastra contactati-ne cat mai curand. Suntem totdeauna dispusi la discutii pe tema produselor si serviciilor oferite. Uleiurile Anderol & Royco se folosesc in cadrul urmatoarelor echipamente:

reductoare
lagare
trolii
sisteme hidraulice
compresoare aer
masini si utilaje folosite in industria alimentara si a bauturilor
turbine de gaz
pompe vid
actuatoare
avioane

Lista se completeaza cu echipamentele ce folosesc lubrifianti de uz general. Pentru detalii tehnice suplimentare, va rugam sa ne contactati sau sa vizitati www.anderol.com
Din Gura in Gura